Naaiatelier Naald & Draad in Overvecht

Naaien
Creatief
Kleding
In het atelier van Naald & Draad repareren en maken deelnemers van WIJ 3.0 kleding.

In het atelier van Naald & Draad repareren en maken deelnemers van WIJ 3.0 kleding. Bijvoorbeeld jassen voor een muziekvereniging, mondkapjes of poncho’s voor een ontwerper. Bij Naald & Draad leer je de fijne kneepjes van het naaivak. 

Leer het naaivak

Naald & Draad is een leerwerkomgeving. Hier leren alle deelnemers de fijne kneepjes van het naaivak. De deelnemers die zich goed ontwikkelen en het leuk vinden kunnen direct werken aan het maken van bestelde opdrachten. Hiermee zetten ze een eerste stap naar een vervolg, bijvoorbeeld een baan in de textielbranche. Naald & Draad is gericht op mensen die door omstandigheden moeite hebben om weer actief te zijn.

Gratis inlooples op maandagochtend

Maak je zelf kleding, maar zou je graag méér willen doen met je eigen naaimachine? Of loop je steeds tegen een probleem aan? Daarvoor heeft naaiatelier Naald & Draad een gratis inlooples, open voor iedereen. De werkbegeleiders van het naaiatelier helpen je graag met al je vragen. Neem je eigen machine en materialen. Heb je geen eigen naaimachine of een vraag? Neem dan van tevoren contact op.

  • Inlooples naaiatelier Naald & Draad: iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur op locatie Ghanaplein in Overvecht

Ook in Hoograven

Naast onze locatie in Overvecht heeft Naald & Draad ook een vestiging in Hoograven bij Kringloopcentrum de Arm, Verlengde Hoogravenseweg 63, 3525 BB, Utrecht. Daar is er iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur een gratis inlooples.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op:

Ghanaplein, Overvecht:

WIJ 3.0 Zuid, Hoograven:

Wie

Volwassenen

Contact

Ria Kroon
Contactpersoon

Neem contact op met Ria :

-15