Gratis basiscursus Mindfulness

Gezondheid
Cursus
Ontspanning

Wil je meer energie krijgen en relaxter in het leven staan? Minder in je hoofd en meer in je lijf? Op maandag 17 januari 2022 start er een nieuwe basiscursus Mindfulness bij WIJ 3.0 locatie Ghanaplein in Overvecht, gegeven door trainer/coach Inge Nix.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een training om uit je hoofd te gaan en in je lijf te komen. Daardoor ontspan je en is het gemakkelijker te genieten van het moment. Dit doe je door ademoefeningen, bewegingsoefeningen en visualisaties. Zo train je je geest en je lijf. Na de cursus kun je mindfulness overal toepassen en voor gebruiken. Bijvoorbeeld in een moeilijke vergadering, tijdens een lastig gesprek, bij lichamelijke pijn, tijdens een zware klus of gewoon als je thuis bent.

Meedoen?

De cursus start op maandag 17 januari (van 12.00 tot 13.30 uur) en duurt acht weken. Deelname is gratis en iedereen kan zich aanmelden. Na deze basiscursus heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de vervolgcursus. Deze is ook op maandagen, van 10.45 tot 11.45 uur.

Wil je meedoen? Zet dan de stap en schrijf je in! De cursus Mindfulness vindt plaats op locatie Ghanaplein, Ghanadreef 2 in Utrecht Overvecht. We houden daarbij uiteraard rekening met de dan geldende corona-regels.

Informatie

  • Wanneer: van maandag 17 januari 2022 t/m maandag 7 maart 2022
  • Tijd: van 12.00 tot 13.30 uur
  • Locatie: WIJ 3.0 Ghanaplein, Ghanadreef 2 in Utrecht
  • Docent: Inge Nix
  • Deelname is gratis, iedereen kan zich inschrijven.

Contact en aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met:

Foto: Dingzeyu Li op Unsplash

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Isis Torensma
Contactpersoon

Neem contact op met Isis:

-7