Samen een kunstexpositie organiseren

Creatief
Exposities
Kunst
Ateliers

In december 2022 start er een nieuwe Expogroep in Utrecht Overvecht. In de Expogroep van WIJ 3.0 Ghanaplein werken deelnemers samen toe naar een kunstexpositie, die bij voorkeur plaatsvindt in het centrum van Utrecht. De eerste tentoonstelling van de Expogroep was `Contrast Tegenstelling` in 2021. De tweede editie `Divers en toch samen` vond plaats in mei 2022 in een pand aan de Steenweg. De Expogroep exposeerde het diverse werk van alle deelnemers: schilderijen en tekeningen, gedichten, een bewegende installatie, een (groot) gebreid object, keramiek en werken van hout en textiel. 

Hoe werkt de Expogroep?

De groep voor 2023 start vrijdagmiddag 9 december van 13.00 tot 16.00 uur met een eerste bijeenkomst. Hierin stellen we het thema van de tentoonstelling vast, nemen we de planning door en starten we met een samenwerkingsopdracht. Daarna is er iedere 2e vrijdagmiddag van de maand een vaste bijeenkomst, waar iedereen bij aanwezig is. Deelnemers krijgen hier belangrijke informatie, begeleiders kijken mee naar de voortgang, er zijn gastlessen en excursies. Verder kun je iedere week aan je projecten voor de Expogroep werken in de creatieve groep Ghana Actief van WIJ 3.0 Ghanaplein (elke week activiteiten van maandag t/m vrijdag). 

Inschrijfmiddag vrijdag 2 december

Heb je interesse om mee te doen? Kom dan naar de inschrijfmiddag op vrijdag 2 december tussen 13.00 en 16.00 uur. De activiteitenbegeleiders van de Expogroep zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je je ter plekke aanmelden. Er is plek voor 16 a 20 deelnemers; bij meer aanmeldingen gaan we loten. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor inwoners van de gemeente Utrecht met een kwetsbaarheid (wmo-voorziening Sociale prestatie).

Informatie

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Ghanadreef 2
Utrecht

Contact

Daniëlle Visser
Contactpersoon

Neem contact op met Daniëlle:

-13