Het Wijkbedrijf

WIJ 3.0 De Strooij is uitvalsbasis voor het Wijkbedrijf, een sociale onderneming en bijzonder klusbedrijf. Het Wijkbedrijf staat vooral in dienst van de deelnemers. Hier werken zij met behoud van uitkering aan maatschappelijk herstel; zij leren werken en presteren in een leerwerkomgeving. Tegen een gunstig tarief doet het Werkbedrijf klussen zoals schilderwerk, groenwerk, schoonmaak en verhuizingen. 

Dagbegeleiding Ouderen WIJ +

Bij De Strooij organiseren we activiteiten speciaal voor ouderen die een psychische kwetsbaarheid hebben. Op maandag t/m vrijdag is er van 10:00 uur tot 15:00 uur voor ieder wat te doen, samen of alleen, zoals: creatief bezig zijn (schilderen, houtbewerken, speksteen, boetseren, textiele werkvormen, sieraden maken), tuinieren, computers beter leren gebruiken en bewegen.

Strooij Actief

Mooie en creatieve dingen maak je bij Strooij Actief. Denk aan figuurzagen, tekenen, knutselen, schilderen en licht timmerwerk. Je bent actief bezig in een ontspannen en sociale sfeer. Eerst eens mee lunchen kan natuurlijk. Strooij Actief heeft activiteiten van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 16.00 uur.

WIj 3.0 De Strooij biedt cursussen en activiteiten voor deelnemers die bijvoorbeeld veel thuis zitten en gezondheidsproblemen hebben. Bij De Strooij kunnen zij nuttig bezig zijn en vertrouwen opdoen.

Naaien

Naaiatelier Naald & Draad in Overvecht

In het atelier van Naald & Draad repareren en maken deelnemers van WIJ 3.0 kleding. Bijvoorbeeld jassen voor een muziekvereniging, mondkapjes of poncho’s voor een ontwerper. Bij Naald & Draad leer je de fijne kneepjes van het naaivak. 

Naast onze locatie bij WIJ 3.0 de Strooij heeft Naald & Draad ook een vestiging in Hoograven bij Kringloopcentrum de Arm, Verlengde Hoogravenseweg 63, 3525 BB, Utrecht.

Digiwijs 3.0

Digiwijs 3.0 biedt cursussen aan voor iedereen die beter wil leren omgaan met computers en internet. Deze cursussen zijn er voor jong en oud en voor alle opleidingsniveaus. Digiwijs 3.0 werkt vanuit De Strooij, maar geeft cursussen op verschillende locaties.

Welzijn

Handjehelpen Utrecht

Wil jij je inzetten voor een ander?

Bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is.

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk Overvecht

Handjehelpen gelooft in een wereld waarin mensen zich inzetten voor elkaar. Onze vrijwilligers en stagiairs zetten zich in voor kinderen en volwassenen met een beperking of een chronische ziekte die thuis wonen. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers. Handjehelpen biedt flexibel vrijwilligerswerk dat past in elke agenda. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je vrijwilligerswerk doet.

Prijs

€0.00

Samen naar een duurzame wijk

Een kleine of grote bijdrage? We kunnen allemaal wat doen voor het klimaat en een duurzame leefomgeving. Een goede start voor een duurzame wijk begint al bij je eigen woning. Heb je bijvoorbeeld al wel eens nagedacht over isolatie? Glaspunt helpt graag hierbij. Met behulp van Hoog Rendement glas kunt u veel besparen op je energierekening. En de centrale verwarming kan een standje omlaag! HR++ glas is ruim 2 keer zo isolerend als normaal dubbel glas. Wil jij ook je steentje bijdragen en tegelijkertijd profiteren van een duurzame woning met een prettig wooncomfort? Bel ons dan snel! Onze Utrechtse glaszetters komen graag bij u langs.

Zoek jij een leuke baan? Glaspunt is op zoek naar enthousiaste Glaszetters

Is het zetten van glas voor jou gesneden koek? En hoeven wij jou niet meer uit te leggen wat er bij glas zetten komt kijken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Je gaat werken in heel Utrecht en Omgeving. Omdat ons bedrijf volop groeit, zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter die ons team komt versterken!

Hoe ziet jouw dag eruit:

Na een gedegen inwerkperiode ga jij zelfstandig (of met zijn tweeën) op pad in regio Noord Brabant. Jouw dag is iedere dag anders. S’ ochtends heb jij een groot renovatieproject op je planning staan en s’ middags help jij klanten uit de brand met glasschade. En de volgende dag meet jij glas na en herstel je last minute inbraakschade. Heel divers dus. Je komt zowel langs bedrijven als particuliere woningen. Ook weekend en nachtdiensten behoren tot jouw werkzaamheden, want bij Glaspunt staan we bij glasschade dag en nacht voor klanten klaar.

Wat vragen wij van jou:

· Je bent zelfstandig, maar je kunt ook goed in teamverband werken;
· Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent bereid om mee te denken met de klant
· In het bezit van Rijbewijs B, voorkeur BE
· In het bezit van VCA-B, of in bereid deze te behalen
· Je bent bereid om weekend-, avond- en nachtdiensten te draaien
· Jij hebt een positieve en proactieve instelling
· Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in glasschadeherstel

Wat wij bieden:

· Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring
· Zgn. bonus/malus systeem, een soort van provisie bij extra verkoop
· Standaard werkkleding (verplicht) van veiligheidsschoen S3 t/m het werken in een overhemd
· Mobiele telefonie gekeurde gereedschappen en materialen
· (Mogelijk) een bus
· Pensioenregeling, vakantiedagen en wettelijk percentage vakantiegeld

Herken jij je in bovenstaande punten en ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Neem dan direct contact met ons op via 088 – 452 7714 en vraag naar Eva Derksen. Of mail naar e.derksen@glas.nl!

Glasschade herstellen

Heeft u een ruit stuk? Of is uw dubbel glas lek? Bel glaspunt en laat het door onze erkende glaszetters herstellen. In veel gevallen kunnen wij uw glasschade direct herstellen, is dit niet mogelijk dan plaatsen wij eerst een noodvoorziening. Zo is de situatie voor u weer veilig. Helaas zijn inbraakschade en vandalisme een veel voorkomende oorzaak van glasschade en die komen veelal s' nachts en s' avonds voor. Daarom is Glaspunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken.

Heerlijke verse Overvechtse groenten

Iedere woensdag zijn vers geoogste groenten voor een eerlijke prijs te koop op de Voedseltuin aan de Bangkokdreef 233

EHBO bij uw evenement

Wat als een bezoeker onwel wordt of gewond raakt? Hoe snel reageert je team bij een plotselinge heftige onweersbui? Een dansende bezoeker valt op de grond. Is er een professional aanwezig die snel met een AED in actie komt?

Het Rode Kruis Utrecht heeft een team van evenementenhulpverleners voor u klaar staan. Kijk voor informatie op www.rodekruis.nl/ehbo/ehbo-op-evenementen/
Zoom