Etalage van Overvecht

Ontdek de 36 specialiteiten van onze lokale ondernemers

Creatief

Samen een kunstexpositie organiseren

In december 2022 start er een nieuwe Expogroep in Utrecht Overvecht. In de Expogroep van WIJ 3.0 Ghanaplein werken deelnemers samen toe naar een kunstexpositie, die bij voorkeur plaatsvindt in het centrum van Utrecht. De eerste tentoonstelling van de Expogroep was `Contrast Tegenstelling` in 2021. De tweede editie `Divers en toch samen` vond plaats in mei 2022 in een pand aan de Steenweg. De Expogroep exposeerde het diverse werk van alle deelnemers: schilderijen en tekeningen, gedichten, een bewegende installatie, een (groot) gebreid object, keramiek en werken van hout en textiel. 

Hoe werkt de Expogroep?

De groep voor 2023 start vrijdagmiddag 9 december van 13.00 tot 16.00 uur met een eerste bijeenkomst. Hierin stellen we het thema van de tentoonstelling vast, nemen we de planning door en starten we met een samenwerkingsopdracht. Daarna is er iedere 2e vrijdagmiddag van de maand een vaste bijeenkomst, waar iedereen bij aanwezig is. Deelnemers krijgen hier belangrijke informatie, begeleiders kijken mee naar de voortgang, er zijn gastlessen en excursies. Verder kun je iedere week aan je projecten voor de Expogroep werken in de creatieve groep Ghana Actief van WIJ 3.0 Ghanaplein (elke week activiteiten van maandag t/m vrijdag). 

Inschrijfmiddag vrijdag 2 december

Heb je interesse om mee te doen? Kom dan naar de inschrijfmiddag op vrijdag 2 december tussen 13.00 en 16.00 uur. De activiteitenbegeleiders van de Expogroep zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je je ter plekke aanmelden. Er is plek voor 16 a 20 deelnemers; bij meer aanmeldingen gaan we loten. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor inwoners van de gemeente Utrecht met een kwetsbaarheid (wmo-voorziening Sociale prestatie).

Informatie

Instellingen

Plusgids Utrecht 2022

De Plusgids biedt Utrechters een overzicht van voorzieningen rondom wonen, welzijn, zorg en financiën. Kom ik in aanmerking voor huur- of zorgtoeslag? Waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Bij deze en vele andere vragen wijst de Plusgids de weg. U Centraal heeft de gids geactualiseerd voor 2022 en deze is gratis af te halen in Buurtcentrum De Dreef.

Instellingen

Plusgids Utrecht 2022

De Plusgids biedt Utrechters een overzicht van voorzieningen rondom wonen, welzijn, zorg en financiën. Kom ik in aanmerking voor huur- of zorgtoeslag? Waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Bij deze en vele andere vragen wijst de Plusgids de weg. U Centraal heeft de gids geactualiseerd voor 2022 en deze is gratis af te halen in Buurtcentrum De Dreef.

Prijs

Gratis
Gezondheid

Gratis basiscursus Mindfulness

Wil je meer energie krijgen en relaxter in het leven staan? Minder in je hoofd en meer in je lijf? Op maandag 17 januari 2022 start er een nieuwe basiscursus Mindfulness bij WIJ 3.0 locatie Ghanaplein in Overvecht, gegeven door trainer/coach Inge Nix.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een training om uit je hoofd te gaan en in je lijf te komen. Daardoor ontspan je en is het gemakkelijker te genieten van het moment. Dit doe je door ademoefeningen, bewegingsoefeningen en visualisaties. Zo train je je geest en je lijf. Na de cursus kun je mindfulness overal toepassen en voor gebruiken. Bijvoorbeeld in een moeilijke vergadering, tijdens een lastig gesprek, bij lichamelijke pijn, tijdens een zware klus of gewoon als je thuis bent.

Meedoen?

De cursus start op maandag 17 januari (van 12.00 tot 13.30 uur) en duurt acht weken. Deelname is gratis en iedereen kan zich aanmelden. Na deze basiscursus heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de vervolgcursus. Deze is ook op maandagen, van 10.45 tot 11.45 uur.

Wil je meedoen? Zet dan de stap en schrijf je in! De cursus Mindfulness vindt plaats op locatie Ghanaplein, Ghanadreef 2 in Utrecht Overvecht. We houden daarbij uiteraard rekening met de dan geldende corona-regels.

Informatie

  • Wanneer: van maandag 17 januari 2022 t/m maandag 7 maart 2022
  • Tijd: van 12.00 tot 13.30 uur
  • Locatie: WIJ 3.0 Ghanaplein, Ghanadreef 2 in Utrecht
  • Docent: Inge Nix
  • Deelname is gratis, iedereen kan zich inschrijven.

Contact en aanmelden

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met:

Foto: Dingzeyu Li op Unsplash

Bibliotheek

Werkzaamheden Bibliotheek Overvecht

Van 10 januari tot en met 25 februari zijn er werkzaamheden in Bibliotheek Overvecht. De kozijnen worden dan vervangen. In deze periode is Bibliotheek Overvecht van maandag tot vrijdag open van 15.00 - 19.00 uur. 

Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Activiteitencentrum

De Strooij naar Ghanadreef in Overvecht

WIJ 3.0 locatie De Strooij verhuist binnenkort naar de Ghanadreef in Overvecht. De nieuwe locatie is een voormalig schoolgebouw aan de Ghanadreef (nummer 2), niet ver van de huidige locatie aan de Stroyenborchdreef. De Ghanadreef ligt op steenworp afstand van winkelcentrum Gagelhof en de Oranjerivierdreef. Volgens de actuele planning zal de verhuizing in november 2021 plaatsvinden.

Het gebouw heeft twee verdiepingen en een behoorlijk grote buitenruimte. Verschillende activiteiten komen hier samen: Trajectbegeleiders, Wijkbedrijf Utrecht, naaiatelier Naald & Draad, de projecten ICT WIJ 3.0 en Studiehuis 3.0 (beide nu op De Stadsbrug gevestigd), Digiwijs 3.0, het ouderenproject WIJ+ en de verschillende sociale en creatieve activiteiten van Strooij Actief. Verder huurt de organisatie Taal Divers een ruimte op de 1e verdieping.

Allerlei activiteiten op de Ghanadreef

Het nieuwe pand heeft naast allerlei werkruimtes een grote kantine, een vergaderruimte, werkplekken voor medewerkers van WIJ 3.0 en een aantal spreekkamers. Sommige activiteiten krijgen een eigen plek, maar er zijn ook werkruimtes die we flexibel gaan gebruiken. Zo kunnen we snel inspelen op nieuwe behoeften en goede ideeën voor nieuwe activiteiten.

Meedenken

Deelnemers, medewerkers en andere betrokkenen hebben meegedacht over de inrichting van het pand en de voorzieningen die nodig zijn. Wat was er fijn (of niet) aan de oude locatie aan de Stroyenborchdreef en wat zouden we (niet) terug willen zien op de Ghanadreef? Ook vragen over welke activiteiten we buiten zullen aanbieden en over hoe we 'landen' in de omgeving zijn aan bod gekomen. Wat kunnen we voor de buurt betekenen?

Wil je hier meer over weten, heb je vragen of ideeën? Stuur dan een e-mail aan info@wij30.nl

Over WIJ 3.0 in Overvecht

WIJ 3.0 biedt cursussen en activiteiten voor deelnemers die bijvoorbeeld veel thuis zitten en gezondheidsproblemen hebben. Bewoners met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid doen hier ritme op en ontmoeten andere mensen. Veel activiteiten zijn ontspannend en creatief. Maar er zijn ook werkactiviteiten waarmee deelnemers waardevolle vaardigheden opdoen. We zorgen voor passende omstandigheden waarin iedereen zich kan ontwikkelen en iedereen de kans krijgt om weer actief te worden.

Meer over WIJ 3.0 in Overvecht vind je hier op Wijkconnect en op de website van WIJ 3.0

Klusbedrijven

Wijkbedrijf: hét sociale klusbedrijf

WIJ 3.0 Ghanaplein is uitvalsbasis voor het Wijkbedrijf, een sociale onderneming en bijzonder klusbedrijf. Het Wijkbedrijf staat vooral in dienst van de deelnemers. Hier werken mensen met een psychische kwetsbaarheid met behoud van uitkering aan maatschappelijk herstel; zij leren werken en presteren in een leerwerkomgeving. Tegen een gunstig tarief doet het Werkbedrijf klussen zoals schilderwerk, groenwerk, schoonmaak en verhuizingen. 

Heb je een klus voor het Wijkbedrijf? Kijk op de website voor informatie en contact.

Zou je graag willen meewerken? Op de website van WIJ 3.0 lees je daar meer over.

Activiteitencentrum

Dagbegeleiding Ouderen: 60 Up Club

Bij WIJ 3.0 Ghanaplein organiseren we activiteiten speciaal voor ouderen die een psychische kwetsbaarheid hebben. Op maandag t/m vrijdag is er van 10:00 uur tot 15:00 uur voor ieder wat te doen, samen of alleen, zoals: creatief bezig zijn (schilderen, houtbewerken, speksteen, boetseren, textiele werkvormen, sieraden maken), tuinieren, computers beter leren gebruiken en bewegen.

Meer weten of je aanmelden?

Neem contact op met ons:

  • Maria van der Weegen: tel. 06 554 933 90 of via e-mail.
  • Yayuk de Rooi: tel. 06 550 009 30

Creatief

Creatief aan de slag bij Ghana Actief

Mooie en creatieve dingen maak je bij Ghana Actief (voorheen heetten we Strooij Actief). Denk aan figuurzagen, tekenen, knutselen, schilderen en licht timmerwerk. Je bent actief bezig in een ontspannen en sociale sfeer. Eerst eens mee lunchen kan natuurlijk. Strooij Actief heeft activiteiten van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 16.00 uur.

WIJ 3.0 locatie Ghanaplein biedt cursussen en activiteiten voor deelnemers die bijvoorbeeld veel thuis zitten en gezondheidsproblemen hebben. Op het Ghanaplein kunnen zij nuttig bezig zijn en vertrouwen opdoen.

Interesse? Vul het aanmeldformulier op de website van WIJ 3.0 in en we kijken samen naar de mogelijkheden en een passende activiteit.

Naaien

Naaiatelier Naald & Draad in Overvecht

In het atelier van Naald & Draad repareren en maken deelnemers van WIJ 3.0 kleding. Bijvoorbeeld jassen voor een muziekvereniging, mondkapjes of poncho’s voor een ontwerper. Bij Naald & Draad leer je de fijne kneepjes van het naaivak. 

Leer het naaivak

Naald & Draad is een leerwerkomgeving. Hier leren alle deelnemers de fijne kneepjes van het naaivak. De deelnemers die zich goed ontwikkelen en het leuk vinden kunnen direct werken aan het maken van bestelde opdrachten. Hiermee zetten ze een eerste stap naar een vervolg, bijvoorbeeld een baan in de textielbranche. Naald & Draad is gericht op mensen die door omstandigheden moeite hebben om weer actief te zijn.

Gratis inlooples op maandagochtend

Maak je zelf kleding, maar zou je graag méér willen doen met je eigen naaimachine? Of loop je steeds tegen een probleem aan? Daarvoor heeft naaiatelier Naald & Draad een gratis inlooples, open voor iedereen. De werkbegeleiders van het naaiatelier helpen je graag met al je vragen. Neem je eigen machine en materialen. Heb je geen eigen naaimachine of een vraag? Neem dan van tevoren contact op.

  • Inlooples naaiatelier Naald & Draad: iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur op locatie Ghanaplein in Overvecht

Ook in Hoograven

Naast onze locatie in Overvecht heeft Naald & Draad ook een vestiging in Hoograven bij Kringloopcentrum de Arm, Verlengde Hoogravenseweg 63, 3525 BB, Utrecht. Daar is er iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur een gratis inlooples.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op:

Ghanaplein, Overvecht:

WIJ 3.0 Zuid, Hoograven:

Cursus

Digitaal vaardig worden met Digiwijs 3.0

Digiwijs 3.0 biedt cursussen aan voor iedereen die beter wil leren omgaan met computers en internet. Deze cursussen zijn er voor jong en oud en voor alle opleidingsniveaus. Digiwijs 3.0 werkt vanuit WIJ 3.0 Ghanaplein in Overvecht, maar geeft cursussen op verschillende locaties.

Naast het volgen van cursussen kun je bij Digiwijs 3.0 ook vrijwilliger worden. Wil je meer weten over de cursusinhoud, locaties of vrijwilligerswerk? Kijk dan op de website van Digiwijs 3.0.

Inloopspreekuren DigiTaalhuis

Je kunt ook eerst eens langskomen bij een van de inloopspreekuren van DigiTaalhuis Utrecht. Daar kun je terecht voor al je vragen over taal en digitaal. Binnen het digiTaalhuis werken Bibliotheek UtrechtDigiwijs 3.0 en Taal Doet Meer samen in de Utrechtse bibliotheken.

Welzijn

Handjehelpen Utrecht

Wil jij je inzetten voor een ander?

Bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is.

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk Overvecht

Handjehelpen gelooft in een wereld waarin mensen zich inzetten voor elkaar. Onze vrijwilligers en stagiairs zetten zich in voor kinderen en volwassenen met een beperking of een chronische ziekte die thuis wonen. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers. Handjehelpen biedt flexibel vrijwilligerswerk dat past in elke agenda. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je vrijwilligerswerk doet.

Prijs

Gratis
Educatie

Herstelwerkgroepen, trainingen, retreats

De herstelacademie Enik Recovery College biedt een programma aan voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische aandoening of verslaving. De trainingen en werkgroepen zijn voor en door deelnemers. Zo deel je in herstelwerkgroepen je ervaringen en raak je geïnspireerd door andermans verhalen. Je kan je bewust van jezelf worden en inzicht krijgen in hoe er te leven valt met je psychische uitdagingen. Het delen van ervaringen kan daarnaast via creatieve, aandachtige of actieve werkvormen, zoals zingen, tekenen en wandelen. Enik Retreat is een full-time midweek training met overnachting. 

Meer informatie en aanmelding: www.enikrecoverycollege.nl/programma of haal een papieren folder bij een van onze locaties in Hoograven, Overvecht, Leidsche Rijn, Houten en IJsselstein.

Samen naar een duurzame wijk

Een kleine of grote bijdrage? We kunnen allemaal wat doen voor het klimaat en een duurzame leefomgeving. Een goede start voor een duurzame wijk begint al bij je eigen woning. Heb je bijvoorbeeld al wel eens nagedacht over isolatie? Glaspunt helpt graag hierbij. Met behulp van Hoog Rendement glas kunt u veel besparen op je energierekening. En de centrale verwarming kan een standje omlaag! HR++ glas is ruim 2 keer zo isolerend als normaal dubbel glas. Wil jij ook je steentje bijdragen en tegelijkertijd profiteren van een duurzame woning met een prettig wooncomfort? Bel ons dan snel! Onze Utrechtse glaszetters komen graag bij u langs.

Zoek jij een leuke baan? Glaspunt is op zoek naar enthousiaste Glaszetters

Is het zetten van glas voor jou gesneden koek? En hoeven wij jou niet meer uit te leggen wat er bij glas zetten komt kijken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Je gaat werken in heel Utrecht en Omgeving. Omdat ons bedrijf volop groeit, zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter die ons team komt versterken!

Hoe ziet jouw dag eruit:

Na een gedegen inwerkperiode ga jij zelfstandig (of met zijn tweeën) op pad in regio Noord Brabant. Jouw dag is iedere dag anders. S’ ochtends heb jij een groot renovatieproject op je planning staan en s’ middags help jij klanten uit de brand met glasschade. En de volgende dag meet jij glas na en herstel je last minute inbraakschade. Heel divers dus. Je komt zowel langs bedrijven als particuliere woningen. Ook weekend en nachtdiensten behoren tot jouw werkzaamheden, want bij Glaspunt staan we bij glasschade dag en nacht voor klanten klaar.

Wat vragen wij van jou:

· Je bent zelfstandig, maar je kunt ook goed in teamverband werken;
· Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel en je bent bereid om mee te denken met de klant
· In het bezit van Rijbewijs B, voorkeur BE
· In het bezit van VCA-B, of in bereid deze te behalen
· Je bent bereid om weekend-, avond- en nachtdiensten te draaien
· Jij hebt een positieve en proactieve instelling
· Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in glasschadeherstel

Wat wij bieden:

· Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring
· Zgn. bonus/malus systeem, een soort van provisie bij extra verkoop
· Standaard werkkleding (verplicht) van veiligheidsschoen S3 t/m het werken in een overhemd
· Mobiele telefonie gekeurde gereedschappen en materialen
· (Mogelijk) een bus
· Pensioenregeling, vakantiedagen en wettelijk percentage vakantiegeld

Herken jij je in bovenstaande punten en ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Neem dan direct contact met ons op via 088 – 452 7714 en vraag naar Eva Derksen. Of mail naar e.derksen@glas.nl!

Glasschade herstellen

Heeft u een ruit stuk? Of is uw dubbel glas lek? Bel glaspunt en laat het door onze erkende glaszetters herstellen. In veel gevallen kunnen wij uw glasschade direct herstellen, is dit niet mogelijk dan plaatsen wij eerst een noodvoorziening. Zo is de situatie voor u weer veilig. Helaas zijn inbraakschade en vandalisme een veel voorkomende oorzaak van glasschade en die komen veelal s' nachts en s' avonds voor. Daarom is Glaspunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken.

Heerlijke verse Overvechtse groenten

Iedere woensdag zijn vers geoogste groenten voor een eerlijke prijs te koop op de Voedseltuin aan de Bangkokdreef 233

EHBO bij uw evenement

Wat als een bezoeker onwel wordt of gewond raakt? Hoe snel reageert je team bij een plotselinge heftige onweersbui? Een dansende bezoeker valt op de grond. Is er een professional aanwezig die snel met een AED in actie komt?

Het Rode Kruis Utrecht heeft een team van evenementenhulpverleners voor u klaar staan. Kijk voor informatie op www.rodekruis.nl/ehbo/ehbo-op-evenementen/

Zalen te huur

Voor organisaties met een sociaal-medische of sociaal-culturele doelstelling bestaat de mogelijkheid om tegen vergoeding gebruik te maken van onze zalen en lokalen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en tarieven.

Zaalhuur is inclusief beamer, flipover en optioneel een whiteboard. Wilt u reserveren of heeft u vragen, neemt u dan even telefonisch contact op met de receptie van Rode Kruis Utrecht via 030 – 2520134. Voor een reservering kunt u ook mailen naar receptie.utrecht@rodekruis.nl.

Huurprijzen per 1 augustus 2018
Zaal ​C2 (Dr. Herschelzaal)
25 personen aan tafels in basisopstelling of 30 personen in theateropstelling (zie extra stoelen) : ​€93,- per dagdeel

Zaal ​C4 (De Blauwe kamer)
15 personen aan tafels in basisopstelling​ ​ ​€83,- per dagdeel

Zaal C5 (Cursuslokaal)
20 personen aan tafels in basisopstelling €83,- per dagdeel

Zaal C8 (alleen na 18 uur en zaterdag)
10 personen. Alleen na 18 uur te huren en op zaterdag €70,– per dagdeel

​Ontmoetingsruimte
Te huren in overleg met facilitair coördinator. ​50 personen aan tafels of 90 personen in theateropstelling
NB in de laatste situatie dient huurder zelf de extra stoelen neer te zetten (zie extra stoelen)​​ €115,– per dagdeel

Vergaderkamer
(alleen op maandag en vrijdag)​ Maximaal 5 personen
Extra stoelen : Er staat in de gang naar C2 een kar met daarop extra stoelen. Wel na gebruik weer terugzetten. €30,–​​ per dagdeel

Opties en annulering
Opties voor reserveringen komen uiterlijk 10 werkdagen voor het moment van huur te vervallen, tenzij de optie vóór die tijd omgezet is in een definitieve reservering.
Reserveringen kunt u kosteloos annuleren tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de dag van de huur.
​Catering en extra apparatuur kunt u kosteloos annuleren tot uiterlijk 2 werkdagen vóór de dag van huur.
Bij annulering van de zaalreservering na 10 werkdagen vóór de dag van zaalhuur of bij ‘no show‘ brengen wij kosten in rekening:
​bij annulering tussen de 9 en 8 werkdagen brengen wij 20% van de zaalhuur in rekening;
bij annulering 7 – 6 werkdagen van tevoren 35% van de zaalhuur;
bij annulering 4 – 5 werkdagen van tevoren 50% van de zaalhuur;
bij annulering 3 – 2 werkdagen van tevoren 70% van de zaalhuur;
bij annulering 1 werkdag van tevoren of ‘no show’ 100% van de zaalhuur.

Bij annulering van de catering en/of extra apparatuur na 2 werkdagen vóór de dag van zaalhuur of bij ‘no show’ brengen wij de volledige kosten van de catering en extra apparatuur in rekening.

Tot slot
Heeft u aanvullende of andere wensen? Maatwerk afspraken zijn altijd mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op met Johan Steen, Facilitair Coördinator van Rode K​ruis Utrecht. Johan is te bereiken op 030 – 252 01 34 en facilitair.utrecht@rodekruis.nl.

Voor meer informatie :
NB: voor de Ontmoetingsruimte geldt dat deze zaal alleen in optie is te nemen en dat de boeking definitief wordt na overleg met de Facilitair Coördinator van Rode Kruis Utrecht.
Zaalhuur is inclusief twee kannen koffie en een kan thee per dagdeel. Alle gebruik daarna wordt in rekening gebracht. Catering kunnen wij ook voor u regelen. ​Voor luxe broodjes (2pp) en een krentenbol is de prijs €9,50 per persoon inclusief melk, karnemelk en jus d’orange en 1 stuk fruit. Ook is het mogelijk diner te boeken, dit kost €13,75 per persoon.
In verband met de benodigde inkopen, verzoeken wij u bestellingen voor een lunch uiterlijk 48 uur vooraf aan ons door te geven.

IJsclub Siberia Shop

In de IJsclub Siberia fanshop zijn verschillende producten te vinden. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Kijk hiervoor op de website https://ijsclubsiberia.nl/inschrijven/
Bestellen kan via de website.

Productinformatie info@ijsclubsiberia.nl

Je kunt onze producten bestellen door het bedrag over te maken naar ING rekening NL64 INGB 000 6852791 ten name van IJsclub Siberia onder vermelding van productnaam. Svp.  naam , telefoonnummer en emailadres doorgeven ( ook op bestelling in diverse kindermaten)

Artivaria

artivaria is een teken-schilderevereniging, die zowel in Overvecht als in Oog en Al wekelijks bijeenkomsten heeft.

Bedrijfsuitjes bij Forelvijver Ruigenhoek

Ga als bedrijf of groep eens lekker de natuur in en daarvoor hoef je niet eens ver weg.
Aan de rand van Utrecht tussen Overvecht en Groenekan bevinden wij ons tussen al het groen en bos. Je rijdt er makkelijk via de A2 of A27 ernaar toe.

Wij bieden diverse activiteiten gecombineerd met een lunch en of avondmaal aan.

Je kunt bij ons o.a. vissen op forel; varen met de fluisterboot door het natuurgebied; fietstocht door de bossen; rondje met de huifkar; rondleiding door fort Ruigenhoek.

De lunch bestaat uit diverse belegde broodjes met eventueel soep en een warme hap.
Voor de avond kunnen wij bijvoorbeeld een BBQ regelen (met je eigen gevangen vis?). Andere wensen zijn altijd bespreekbaar.

Dichtbij de stad de natuur in en geen problemen met parkeren. Op de fiets zijn ook makkelijk te bereiken.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Of klik op 'meer informatie'.

Coffeemania catering - buffet

Buffetten incl. opzetten van buffet, bediening en opruimen.
1. Hollands buffet met soep, broodjes, sandwich, quiche, fruit en melk/jus €12.50 / pp vanaf 25,
2. Coffeemania buffet met soep, divers brood en divers beleg (Hollandse kaas, Franse kaas, diverse vleeswaren, huisgemaakte eier- en tonijnsalade), roomboter, een frisse salade of yoghurt of fruit, melk/jus. € 10,50 p.p. vanaf 10,
3. Warm buffet bestaande uit drie gangen, in overleg € 17,50 p.p. vanaf 10
4. Serviesgoed porselein met bestek, glaswerk (of zonodig wegwerp plastic/hout) € 1,00 p.p.

Catering Coffeemania - borrel

1. hapjes bij de borrel €6,- / schaal met 15 stuks
2. diverse dranken van de kaart 10% korting boven 15 stuks

Zaalhuur Coffeemania

Vergaderzaal, gedurende openingstijden, per gebruik €48.40 incl BTW, €40,- ex BTW. Gehele ruimte, incl. gebruik keuken en serviesgoed, buiten openingstijden €181.50 incl BTW, €150,- ex BTW.

Catering Coffeemania - broodjes

Catering
Uw bestelling kunt u telefonisch (tot 3 uur tevoren) of per mail (tot 1 dag tevoren) bij ons plaatsen. U kunt uw bestelling aan onze balie ophalen of wij kunnen het (zo mogelijk) bij u bezorgen, gratis binnen Overvecht of Tuindorp, €7,50 daarbuiten. Geef a.u.b. dieetwensen door!

1. broodjes, Italiaanse bol, cornbol of desem, met divers koud beleg €4,- / stuk
2. sandwiches, wit of bruine boterhammen, met divers koud beleg €3,- / stuk
3. lunch arrangement (B), 2 broodjes, melk en/of jus inbegrepen €7.50 / pp
4. lunch arrangement (S), 2 sandwiches, melk en/of jus inbegrepen €5.50 / pp
5. lunch arrangement (M), 1 broodje, 1 sandwich, melk en/of jus €6.50 / pp
6. soep met desembrood (in cartonnen beker) €3,- / pp
7. quiche divers (bv. Spinazie/feta, Lorraine, Italiaans, Prov. Groenten) €3,- / pp
8. halve wrap (bv. met zalm, kipfilet, brie) €1.50 / pp
9. maaltijdsalade van de week met desembrood €5,- / pp
10. fruit €1,- / pp
11. melk, karnemelk en/of jus uit pak €4,- / pak
12. fles 75 cl verse jus, biologische appelsap of smoothie €7.50 / fles

Fitness bij Lister

Wil je lekker sporten? In Sportschool Fit for free verzorgt de begeleiding van Lister Utrecht Noordoost elke maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur fitness. Iedereen met een indicatie voor groepsbegeleiding kan hier aan deelnemen. Voor meer informatie mail of bel met Ahmed Salama (Ahmedsalama@lister.nl of 06 200 30632)

Kookgroep Buurthuis De Leeuw

Woon je in de Staatsliedenbuurt in Overvecht en wil je eens met andere mensen samen koken en eten? Kom dan eens kijken bij de kookgroep in Buurthuis De Leeuw. Op vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur tot 18.30 uur wordt samen een uitgebreide maaltijd gemaakt. Lister Utrecht Noordoost organiseert deze middagen. Voor meer informatie mail of met Ahmed Salama. (ahmedsalama@lister.nl of 0620030632)  

Aan de slag in de tuin?

Geniet jij er ook zo van in de aarde te wroeten? Kom dan elke woensdag van 12.30 - 16.00 uur naar Natuurtuin De Klopvaart aan de Vancouverdreef 70 in Overvecht. De Tussenvoorziening en Lister organiseren deze middagen. De middag begint met een heerlijke lunch. Daarna wordt er in de tuin gewerkt. De geoogste groenten mag je meenemen naar huis. Of worden gebruikt in de kookgroep van Buurthuis De Leeuw.


Iedereen kan meedoen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frits de Bruijn (Fritsdebruijn@tussenvoorziening.nl) of Ahmed Salama (Ahmedsalama@lister.nl).

Creatieve middag

Wil je creatief bezig zijn met andere volwassenen uit de wijk? Dat kan elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bij Lister Utrecht Noordoost. Je bent welkom aan de Zamenhofdreef 18. Samen met begeleiders wordt er geschilderd, geknutseld of iets anders.  Eenmaal per maand is er een bingo middag.

Inloop Zamenhofdreef 18

Elke maandag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur is er bij Lister Utrecht Noordoost aan de Zamenhofdreef 18 een inloop. Iedereen die behoefte heef aan een praatje, een kop koffie of krant is van harte welkom. Begeleiders van Lister heten je welkom!

Schaakgenootschap Het Koningsgambiet

Overvecht heeft na jaren weer een schaakvereniging! Wij spelen op vrijdagavond in Buurthuis de Boog aan de Gambiadreef. Iedereen is welkom om vrijbljvend een paar keer mee te doen en als het bevalt om lid te worden. Zie voor nadere informatie onze website:http://info113839.wix.com/het-koningsgambiet. 

Utrechtse Hulp

Kleine klusjes in en om huis, van kleine reparaties tot licht schoonmaakwerk, van TV aansluiten tot lampen en gordijnen ophangen.

ZIMIHC theater Stefanus

Op zoek naar een geschikte locatie met ruimtes van verschillende afmetingen voor uw bijeenkomst, evenement of netwerkdag? Kom dan eens langs in ons theater. Met een gezellige foyer met bar, 2 vergader/workshop ruimtes en een grote zaal hebben wij een compleet, niet traditioneel uitziende unieke plek in Overvecht aan te bieden. Van 50 tot 500 personen kunnen wij herbergen. Zelf catering meenemen? Uw zaal inrichten naar uw eigen smaak? Alles kan! Kijk op onze website en bel of mail voor een bezichtiging. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen.

Cursussen houtbewerking en meubelstofferen

Altijd al iets met je handen willen doen? Of al jaren ervaring maar op zoek naar verdieping? Stadswerkplaats Utrecht biedt cursussen en workshops voor iedereen. Hobbyist of professional, jong of oud, bij ons leer je altijd iets nieuws.


We bieden het hele jaar door verschillende cursussen en kortlopende workshops aan. Op meerdere momenten in het jaar gaat een nieuwe reeks van start. Kijk snel bij de verschillende cursussen voor het eerstvolgende moment om te beginnen.


 
 
Zoom