WIJ 30 locatie de Strooij

non-profit organisatie
Activiteitencentrum
Digitaal
Werken

Welkom op de Strooij!

De Strooij biedt tal van mogelijkheden om goed bezig te zijn, zowel arbeidsmatig als om te leren. Je vindt bij ons:

  • Atelier Naald & Draad waar je kunt leren naaien en mee kunt helpen in het maken van textielproducten zoals broeken, poncho's en tassen
  • Receptiewerk om bezoekers te ontvangen en de weg te wijzen en telefoon te beantwoorden
  • Gastvrouw/heer voor de locatie (koffie en thee zetten, netjes houden van de ruimten en ontvangst van groepen)
  • Het Wijkbedrijf (een klusbedrijf) dat er dagelijks in groepjes op uit trekt om voor bedrijven, maatschappelijke organisaties of particulieren te schilderen, te verhuizen, het groenonderhoud te doeno mailings te verzorgen
  • Computerlessen en oefen-inlopen door Digiwijs 3.0 om te leren computeren of juist te helpen en mede-bewoners digital vaardiger te maken.

De Strooij in perspectief

De Strooij is een belangrijke plek in de wijk voor mensen die veel thuis zitten, veel privé-zorgen hebben, te maken hebben met gezondheidsproblemen en weinig afleiding hebben. Bij de Strooij kunnen ze aanspraak, structuur en ritme vinden. De Strooij biedt hen kansen om zichzelf te beteren en al doende en lerende weer een actieve plek in de samenleving in te nemen.

Meer weten?

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons met ideeën of eigen vaardigheden bijstaan en ons aanbod voor alle bezoekers verrijken.

Wil je meer weten over de Strooij neem dan contact op met Willem Klein Hesselink, via Willem.KleinHesselink@wij30.nl of kom langs!

Website van WIJ 3.0 De Strooij

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Stroyenborchdreef 12 Utrecht

Contact

Willem Klein Hesselink
Contactpersoon

Neem contact op met Willem:

-2