Snuffelen aan vrijwilligerswerk?

Aangeboden
Helpen

Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond op 28 september

Denk jij er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar is het er gewoon nog niet van gekomen, of twijfel je nog wat precies of bij wie? Of wil je meer weten over wat vrijwilligerswerk bij Handjehelpen inhoudt? Bezoek dan vrijblijvend onze informatieavond op 28 september. 

Op deze informatieavond hoor je ervaringen van een andere vrijwilliger, zijn onze coördinatoren aanwezig om vragen te beantwoorden en kan je met ons komen kennismaken zonder dat je gelijk ergens aan vastzit.

Locatie: Het kantoor van Handjehelpen in Utrecht Overvecht. Je bent van harte welkom van 19:30 – 21.00 uur op de Pallas Athenedreef 12, 3561 PE Utrecht. Dit is in het gebouw van MEE.

Programma:19.30 uur: Inloop met hapje en drankje

19.45 – 20:15 uur: Welkomstpraatje door directeur Irene Domburg en vrijwilliger (maatje) vertelt over ervaringen.

19:30 - 21.00 uur: Markt met vrije in- en uitloop.

Kom je ook?

Ga in gesprek met onze coördinatoren over hoe jij het verschil kan maken. Ontdek voor welke hulpvragers bij jou in de buurt we op dit moment nog maatjes zoeken en kom meer te weten over onze verschillende projecten. We denken graag met je mee bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen, talenten n agenda. Er is altijd een hulpvrager die bij jou past!

Het is fijn als je je aanmeldt via onze site, maar je bent ook van harte welkom om spontaan binnen te lopen. Kan je deze avond niet, maar zou je wel meer willen weten zonder ergens gelijk aan vast te zitten? Meld je dan aan via dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Daphne Kroon Regiocoördinator Overvecht
Contactpersoon

Neem contact op met Daphne Kroon:

-9