Taalmaatjes - Humanitas Overvecht

non-profit organisatie
Taalles
Meedoen
Sociaal

Met taal meer mens!

Als Taalmaatje help je een ander beter Nederlands spreken - voor een gesprek met de huisarts, bij de groenteboer of een babbeltje met de buurvrouw. De deelnemers aan het Taalmaatjesproject komen uit alle windstreken en willen graag beter Nederlands leren spreken.

Als Taalmaatje:

  • spreek je (ongeveer) een jaar elke week af met je maatje
  • ga je naar het huis van je maatje of gaan jullie er samen op uit - naar de stad, bibliotheek of buurthuis of wat je maar wilt!
  • oefen je samen ongeveer 1,5 - 2 uur en geef je wat huiswerk op
  • krijg je scholing en begeleiding door Humanitas

Wil jij iemand begeleiden naar beter Nederlands, zodat je maatje zich beter kan redden in de samenleving? We vertellen je graag meer over het Taalmaatjesproject en de begeleiding die we vanuit Humanitas aan onze vrijwilligers bieden!

Humanitas - Overvecht

Humanitas is er voor mensen die een tijdelijk steuntje in de rug nodig hebben. We zijn er ook voor Utrechters die voor een ander van betekenis willen zijn. Mensen kunnen een beroep op ons doen voor onder andere het doorbreken van eenzaamheid, het (beter) leren spreken van de taal, het verwerken van verlies en het aanpakken van financiƫle problemen. Kijk voor meer informatie op www.humanitas.nl/utrecht.

Waar

Christiaan Krammlaan 2 Utrecht

Contact

Humanitas Utrecht
Contactpersoon

Neem contact op met Humanitas:

-10