Stadstuin Klopvaart

non-profit organisatie
Parken
Educatie
Vrijwilligerswerk

Doe met ons mee!

Kom genieten van onze prachtige tuin aan de rand van Overvecht.

Vlakbij Gagelsteede, ligt Stadstuin Klopvaart van stichting Utrecht Natuurlijk, een levendige en groene plek in de wijk.

Volg een cursus Moestuinieren, of een andere leuke workshop of activiteit. Kijk in de activiteitenkalender voor meer informatie en aanmelding.

De tuin is open op donderdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Een plek om elkaar te ontmoeten

Als de hekken open staan, is iedereen van harte welkom. Dompel jezelf onder in de rust, het groen en de weelderige tuin. Onze vrijwilligers helpen mee op de tuin en zorgen mede voor de openstelling. Wil jij als vrijwilliger een steentje bijdragen aan deze succesvolle ontmoetingsplek? We horen het graag!

Naast bijen en buurtbewoners zijn er bijzondere organisaties actief bij ons

Zo houden de imkers van de bijenhoudersvereniging bijen op ons terrein, onderhouden de cliënten van Zorgcentrum Rosendael en Stichting Groene Golf, een stuk tuin. Raak je geïnspireerd en wil je ook een activiteit ontplooien met jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via stadstuinklopvaart@utrechtnatuurlijk.nl.

Een bezoek aan Stadstuin Klopvaart en deelname aan de activiteiten is gratis, tenzij anders staat aangegeven.

Café de Proeftuin

Kom gezellig langs voor lekkere koffie, bijzondere thee, vers bereide lunch en huisgemaakte taartjes en limonades. Alles gemaakt met veel liefde en geïnspireerd door de natuur. In principe open op donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Houd hun Facebook in de gaten voor de exacte openstelling.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Vancouverdreef 70
Utrecht

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Stadstuin Klopvaart - Utrecht Natuurlijk
4