Etalage van Glaspunt BV Overvecht

Samen naar een duurzame wijk
Een kleine of grote bijdrage? We kunnen allemaal wat doen voor het klimaat en een duurzame leefomgeving. Een goede start voor een duurzame wijk begint al bij je eigen woning. Heb je bijvoorbeeld al wel eens nagedacht over isolatie? Glaspunt helpt graag hierbij. Met behulp van Hoog Rendement glas kunt u veel besparen op je energierekening. En de centrale verwarming kan een standje omlaag! HR++ glas is ruim 2 keer zo isolerend als normaal dubbel glas. Wil jij ook je steentje bijdragen en
Zoek jij een leuke baan? Glaspunt is op
Is het zetten van glas voor jou gesneden koek? En hoeven wij jou niet meer uit te leggen wat er bij glas zetten komt kijken? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Je gaat werken in heel Utrecht en Omgeving. Omdat ons bedrijf volop groeit, zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter die ons team komt versterken! Hoe ziet jouw dag eruit: Na een gedegen inwerkperiode ga jij zelfstandig (of met zijn tweeën) op pad in regio Noord Brabant. Jouw dag is iedere dag anders.
Glasschade herstellen
Heeft u een ruit stuk? Of is uw dubbel glas lek? Bel glaspunt en laat het door onze erkende glaszetters herstellen. In veel gevallen kunnen wij uw glasschade direct herstellen, is dit niet mogelijk dan plaatsen wij eerst een noodvoorziening. Zo is de situatie voor u weer veilig. Helaas zijn inbraakschade en vandalisme een veel voorkomende oorzaak van glasschade en die komen veelal s' nachts en s' avonds voor. Daarom is Glaspunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken.