Kamers met Aandacht

non-profit organisatie
Vrijwilligerswerk
Helpen
Wonen
Stichting Kamers met Aandacht is een non-profitorganisatie en helpt kwetsbare jongeren op weg naar zelfstandigheid. Daarom zoeken wij mensen die een kamer willen verhuren aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen willen staan, maar nog nie

Stichting Kamers met Aandacht zoekt mensen die een kamer willen verhuren, maar ook een steuntje in de rug bieden. Om jongeren tussen 18 en 23 jaar met een achtergrond in jeugd- of pleegzorg op weg te helpen naar zelfstandigheid en een kansrijke toekomst.  

Weet u nog het moment dat u uit huis ging?

Als je net op eigen benen staat kun je soms ook wat eenzaam voelen en heb je vaak nog hulp nodig van familie en vrienden. Maar wat als dat sociale vangnet er niet is en je geen vertrouwde plek hebt om naar terug te keren?  

Kamers met Aandacht helpt deze kwetsbare groep jongeren bij het zoeken van een thuis. U kunt meehelpen door tijdelijk een kamer te verhuren aan een jongere, als tussenstap voordat zij weer zelfstandig kunnen wonen. Een kamer mét aandacht! Het maakt niet uit hoe oud u bent of hoe vaak u thuis bent. Iedere woonruimte kan een kamer met aandacht worden.  

Misschien vindt u het gezellig als een jongere af en toe een hapje mee eet, lijkt het u leuk om samen te sporten of helpt u liever met de administratie. Jongeren kunnen een klusje voor u doen, even oppassen, de hond uitlaten of boodschappen doen. Zo ontstaat er voor beiden een win-win situatie. 

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Marjolein:

Marjolein Buurman
Contactpersoon
4