MONKEY MOVES - APELEUKE MULTISPORT

onderneming
Sport

Ga je met ons mee op multisport junglereis? Onderweg leer je de basis van 11 sporten en nog veel meer. Je maakt vriendjes, leert sociale vaardigheden, wordt steeds slimmer en legt de basis van een leven lang gezond bewegen!

Onze multisport dreumesgym, peutergym, kleutergym en multisport lessen voor basisschoolkinderen zijn ontwikkeld door bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, docenten, psychologen en ouders. Ze bieden jouw apekoppie van 18 maanden t/m 9 jaar, op elk moment, precies wat hij/zij nodig heeft.

Voor heel veel ouders en kinderen is een Gratis Proefles het startpunt van een hele mooie junglereis van een paar jaar! Tijdens deze reis verzamelen jullie steeds meer vaardigheden in jullie eigen junglereis paspoortje. Elk levensjaar is er een uniek paspoort met unieke vaardigheden om te leren.

Tot snel in een van onze apeleuke lessen!

Sportdag:

Iedere vakantie organiseren wij Apeleuke sportdagen in Utrecht. De apekoppies gaan een hele dag lekker multisporten. Ze maken zo veel nieuwe vriendjes.

Kinderfeestje:

Hoera, hoera, hoera! Misschien ga jij binnenkort wel een kinderfeestje organiseren, Monkey Moves biedt de uitkomst! Wij hebben namelijk altijd een apeleuk kinderfeestprogramma klaar staan.

https://monkeymoves.com/regio/utrecht/

Wie

Kinderen

Contact

Giel-jan Wittenberg
Contactpersoon

Neem contact op met Giel-jan:

-11