Weggeefbus

non-profit organisatie
Welzijn

De weggeefbus vervult de functie van een rijdend buurthuis en staat op wisselende plekken in de wijk Overvecht om in contact te komen met bewoners van de wijk. De Weggeefbus is een ideaal middel om bewoners die het moeilijk hebben te ondersteunen. Materialen die wij weggeven voorzien ook aan mogelijke behoeftes. Dit kan bijvoorbeeld door een leuk gesprek of primaire behoeftes (bijvoorbeeld; kleding, mondkapjes, schoolspullen, koffie, thee en hygiëneproducten) aan te bieden. Er is ook ruimte voor vrijwilligerswerk en eigenaarschap van bewoners. Zo kunnen bewoners er zelf voor kiezen om iets te doneren of hulp aan te bieden.

Met de weggeefbus willen we versneld en duurzaam een bijdrage leveren aan het tegengaan van de negatieve sociale effecten die de coronapandemie heeft (gehad) voor inwoners van Overvecht die zich bevinden rondom de armoedegrens.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het bieden of krijgen van hulp kun je ons contacteren. Met z’n alle staan we sterk en zullen wij uit deze moeilijke tijd komen!!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Ouafaa:

Ouafaa Ziani
Contactpersoon
13