Organisaties in Overvecht

Buurtcentrum de Boog

Buurtcentrum voor en -steeds meer - door bewoners: Ook inloop voor bakkie of praatje. Inclusief gymzaal met activiteiten. Aanvragen ruimte lopen via www.utrecht.nl/verhuur . Het is niet mogelijk om een ruimte in De Boog te huren voor privéfeestjes, zoals bruiloften of verjaardagen. In de Boog vind je sociaal makelaars van Stichting DOCK.
Buurtcentrum de Jager

Buurtcentrum De Jager is gelegen in de wijk Overvecht (Zuid). Het relatief nieuwe pand heeft een frisse en moderne uitstraling en is toegankelijk voor minder validen. De Jager beschikt over zeven zalen en een grote ontmoetingsruimte met aansluitend kookfaciliteiten. Aantal personen per zaal (per 26/06/2021 i.v.m. corona) Zaal 1: 6 personenZaal 2: 6 personenZaal 3: 10 personenZaal 4: 3 personenZaal 5: 4 person Lees meer...
De Dreef

Verzamelgebouw met verschillende organisaties die zich richten op maatschappelijke thema's, waaronder sport en beweging.
Activiteitencentrum Vulcanusdreef

Voor bewoners van Mitros uit het complex. Ruimte is dit voorjaar ook open gesteld voor bewoners buiten complex. Bingo, klaverjassen, creaclub.