Prikbord van Overvecht

Ontdek de 4 oproepen van je buren

Eetadressen gezocht !
Nodig vluchtelingen uit het AZC Pahud uit voor een etentjeZin in een gezellig etentje? Help dan de bewoners van AZC Pahud in Utrecht en nodig ze uit bij jou thuis! Eet Mee Come & Eat organiseert deze waardevolle ontmoetingen om vluchtelingen en Utrechters bij elkaar te brengen in een huiselijke sfeer. Als eetadres ben je van onschatbare waarde en krijg je de kans om de mensen achter de verhalen in het nieuws te ontmoeten. Bovendien zullen je gasten enorm blij Lees meer...
Help jij iemand bij jou om de hoek ?
Als vrijwilliger van Handjehelpen steun je iemand bij jou in de buurt die een beperking heeft als maatje.
CHAUFFEUR .
Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me ook wel (bv. potje voetballen met autistische jongens).
KINDERHULP .
Na heel lang betaald werk gedaan te hebben kies ik tegenwoordig voor werk dat ik leuk(er) vind.Bijvoorbeeld Kinderwerk:Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me wel (bv. Huiswerkbegeleiding of bv. Potje voetballen met autistische jongens).Maar ook Ouderen help ik:Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).