Gevraagd
Helpen

Hulp grammatica nedelands

Ik ben op zoek naar iemand, die als vrijwilliger/stagiaire me met grammatica wilt helpen. Ik heb ongeveer B2 niveau. In het verleden had ik niet zo echt cursussen gedaan en in mn geval wordt nu echt lastig. ik past bijna nergens bij cursussen.

Aangeboden
Idee

Duurzaam wonen Utrecht - met dubbel glas

Wilt u duurzamer wonen? Of heeft u buur al wel isolatiemaatregelen getroffen maar u nog niet? Wij adviseren u graag over HR++ dubbel glas. Dit is het meest isolerende glas van dit moment wat in bijna ieder kozijn past! Laten we met zijn allen gaan voor een duurzame wijk. En uiteraard geniet u van alle voordelen: beter wooncomfort, lagere energierekening, verbeterde isolatiewaarde en hogere woningwaarde.

Aangeboden
Helpen

Digiwijs inloop voor digitale hulpvragen

Digiwijs 3.0 wil meer doen om mensen met vragen over digitale zaken te helpen. Daarom start Digiwijs 3.0 vanaf maart 2021 in een aantal wijken een pilot met digitale inloop. In WIJ 3.0 De Strooij kun je op woensdagochtend tussen 10 en 12 uur terecht.

Voor welke vragen is deze inloop? Denk aan bestellingen doen in een internetwinkel, videobellen, online een afspraak maken met de gemeente of een gezondheidscentrum. Samen komen we er wel uit!

Meer informatie of een afspraak maken? Bel met 06 574 35 752

Aangeboden
Helpen

Kleding verstellen

Heeft U kleding wat versteld moet worden, bv. een nieuwe rits inzetten, een broek inkorten, of iets vermaken? naald&draad kan dit voor een schappelijke prijs voor u doen. Het mooie hiervan is dat u hiermee helpt de deelnemers een mooi vak te leren. De deelnemers die bij naald&draad werken zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn geopend van maandag t/m dinsdag van 10.30u-16.00u

Aangeboden
Helpen

CHAUFFEUR .

Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).

Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me ook wel (bv. potje voetballen met autistische jongens).

Aangeboden
Helpen

KINDERHULP .

Na heel lang betaald werk gedaan te hebben kies ik tegenwoordig voor werk dat ik leuk(er) vind.

Bijvoorbeeld Kinderwerk:

Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me wel (bv. Huiswerkbegeleiding of bv. Potje voetballen met autistische jongens).

Maar ook Ouderen help ik:

Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).

Zoom