Gevraagd
Helpen

Hulp grammatica nedelands

Ik ben op zoek naar iemand, die als vrijwilliger/stagiaire me met grammatica wilt helpen. Ik heb ongeveer B2 niveau. In het verleden had ik niet zo echt cursussen gedaan en in mn geval wordt nu echt lastig. ik past bijna nergens bij cursussen.

Aangeboden
Helpen

Digiwijs inloop voor digitale hulpvragen

Digiwijs 3.0 wil meer doen om mensen met vragen over digitale zaken te helpen. Daarom start Digiwijs 3.0 vanaf maart 2021 in een aantal wijken een pilot met digitale inloop. In WIJ 3.0 De Strooij kun je op woensdagochtend tussen 10 en 12 uur terecht.

Voor welke vragen is deze inloop? Denk aan bestellingen doen in een internetwinkel, videobellen, online een afspraak maken met de gemeente of een gezondheidscentrum. Samen komen we er wel uit!

Meer informatie of een afspraak maken? Bel met 06 574 35 752

Aangeboden
Helpen

Kleding verstellen

Heeft U kleding wat versteld moet worden, bv. een nieuwe rits inzetten, een broek inkorten, of iets vermaken? naald&draad kan dit voor een schappelijke prijs voor u doen. Het mooie hiervan is dat u hiermee helpt de deelnemers een mooi vak te leren. De deelnemers die bij naald&draad werken zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn geopend van maandag t/m dinsdag van 10.30u-16.00u

Aangeboden
Helpen

CHAUFFEUR .

Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).

Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me ook wel (bv. potje voetballen met autistische jongens).

Aangeboden
Helpen

KINDERHULP .

Na heel lang betaald werk gedaan te hebben kies ik tegenwoordig voor werk dat ik leuk(er) vind.

Bijvoorbeeld Kinderwerk:

Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me wel (bv. Huiswerkbegeleiding of bv. Potje voetballen met autistische jongens).

Maar ook Ouderen help ik:

Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).

Gevraagd
Helpen

Een handje helpen? Word ook vrijwilliger

Wil jij je inzetten voor een ander?

Bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is.

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je.

Gevraagd
Helpen

Stage lopen bij Handjehelpen?

Stage bij Handjehelpen: dat is praktijkervaring opdoen in de informele zorg

Ben jij een zelfstandige en integere student? Hou je van afwisseling, begeleiden en coachen? Kom dan je stage lopen bij Handjehelpen.

Als stagiair ben je de professional van de toekomst. Bij Handjehelpen leer je samenwerken met buurtteams en sociale teams, ontdek je wat de eigen kracht is van cliënten én waar vrijwilligers een steuntje in de rug kunnen zijn.

Er zijn nog een aantal stageplaatsen beschikbaar voor tweede- of derdejaars studenten (voltijd- en deeltijdopleidingen) SPH, MWD,TP, en Pedagogiek. We zoeken stagiairs die minimaal 10 maanden beschikbaar zijn.

Handjehelpen biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een beperking, gedragsstoornis of chronische ziekte én hun mantelzorgers in de thuissituatie. De hulp wordt gegeven door vrijwilligers en stagiairs die daarin intensief worden begeleid. De inzet van een stagiair wordt bepaald door de opleiding specifieke competenties en is altijd maatwerk. Als stagiair ga je zelfstandig op pad. Ervaringen van stagiairs zijn te vinden op onze site.

Derdejaars stagiairs doen naast de begeleiding van hun eigen hulpvragers ook een groot gedeelte van de begeleiding van de eerstejaars stagiaires van Handjehelpen. Ze worden bij Handjehelpen BIO (begeleider in opleiding). Ervaringen van BIO’s zijn ook op onze site te vinden.

Zoom