Prikbord van Overvecht

Ontdek de 4 oproepen van je buren

Gevraagd
Ontmoeten

Eetadressen gezocht !

Nodig vluchtelingen uit het AZC Pahud uit voor een etentje

Zin in een gezellig etentje? Help dan de bewoners van AZC Pahud in Utrecht en nodig ze uit bij jou thuis! Eet Mee Come & Eat organiseert deze waardevolle ontmoetingen om vluchtelingen en Utrechters bij elkaar te brengen in een huiselijke sfeer. Als eetadres ben je van onschatbare waarde en krijg je de kans om de mensen achter de verhalen in het nieuws te ontmoeten. Bovendien zullen je gasten enorm blij zijn om even uit het AZC te zijn en nieuwe wijkbewoners te leren kennen. Het helpt hen ook om sneller in te burgeren. Bij Eet Mee hebben we al honderden matches gemaakt en soms leiden deze ontmoetingen tot langdurige vriendschappen.

Laat je inspireren door de ervaringen van anderen, zoals: "Het etentje met onze gasten was ongelooflijk gezellig, ook al spraken we elkaars taal niet, maar Google Translate hielp ons daarbij. De soms heel onduidelijke vertalingen zorgden ook voor veel hilariteit." Of: "Ik had het gevoel dat ik bij familie was. Ik had deze grote aandacht niet verwacht."

Als jij ook een eetadres wilt zijn, meld je dan aan bij Eet Mee via www.eetmee.nl of bel 030-2213498. Wij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met jouw wensen en mogelijkheden, zoals het aantal gasten en of je samen wilt koken. Bij Eet Mee ontmoet je een verrassende mix van mensen, van studenten tot gepensioneerden en van alleengaanden tot gezinnen. Een Eet Mee etentje is altijd een belevenis en een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van lekker eten in een huiselijke sfeer. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan bij Eet Mee en maak het verschil!

Gevraagd
Helpen

Help jij iemand bij jou om de hoek ?

Als vrijwilliger van Handjehelpen steun je iemand bij jou in de buurt die een beperking heeft als maatje.

Aangeboden
Helpen

CHAUFFEUR .

Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).

Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me ook wel (bv. potje voetballen met autistische jongens).

Aangeboden
Helpen

KINDERHULP .

Na heel lang betaald werk gedaan te hebben kies ik tegenwoordig voor werk dat ik leuk(er) vind.

Bijvoorbeeld Kinderwerk:

Omgaan met kinderen die wat hulp nodig hebben ligt me wel (bv. Huiswerkbegeleiding of bv. Potje voetballen met autistische jongens).

Maar ook Ouderen help ik:

Ik kan mensen per auto vervoeren naar bv. het ziekenhuis (kleine vergoeding voor autokosten).

Zoom